Драматичен театър „Гео Милев” - Стара Загора

Драматичен театър „ Гео Милев”

www.dtgeomilev.com, следете ни във facebook:  Драматичен театър Гео Милев

За нас Театърът е... източник на удоволствие и вдъхновение, Театърът сближава различни култури и народи, Театърът образова, Театърът ни кара да се смеем или плачем, Театърът ни провокира да мислим и разсъждаваме...!

Любимото ни представление е ... През всеки творчески сезон, публиката и трупата имат любимо представление. Не можем да посочим само един спектакъл.

Най-новото в сезон 2015 е... са новите ни постановки:

                                                             „Казаларската царица” по Иван Вазов

                                                             „Иванов” от А. П. Чехов

                                                             „Г-жа Министершата” от Бр. Нушич и др.

Искаме Театърът ни да бъде възприеман като... Магия, вълшебство и приказност; реализъм и провокация; неукротим дух и очарование; безгранична любов и отдаденост!

Ние, екипът на  театъра, „изгаряме“ в това, което правим, защото ... е удовлетворение и несравнима радост когато  докосваме сърцата и умовете на хората, когато ги вдъхновяваме, очароваме, увличаме и информираме, когато създаваме заедно един по-добър свят с надежда, вяра и любов, с откритост и искреност, с партньорство и взаимопомощ.

Посланикът на нашия театър е... всеки един от актьорите в трупата е лице и посланик на нашия театър!

Участваме в НОЩ  НА ТЕАТРИТЕ, защото... целите, стратегията и емоцията на инициативата са ни близки. Защото в тях припознаваме нашите собствени цели! Защото сме убедени, че е съвсем естествено да сме част от тази КАУЗА за позитивизъм, за партньорство, за единомислие!