Дискусия "Театърът и Публиката. Как се изграждат взаимоотношенията между тях?" - на 17.11.2016

Начален час
19:45

Локация
Народен театър "Иван Вазов"

Трупа
Фондация "Арт проджектс"

Цени на билети

вход СВОБОДЕН


Въпреки предизвикателствата, които ни поднасят съвременните технологии, телевизията и киното, театърът продължава да  има значимо място в изкуството на 21 век. Може би това е така, защото на "живо" театърът случва пред нас съдби, представя животи и вълнува. И всичко това е точно тук и точно сега, за първи и последен път. Защото нищо не е както преди, това представление не може да е същото като другото, което си гледал преди няколко месеца. Актьори и Публика си разменят енергия, емоции и съ-преживяват заедно смисъла, който носят в себе си.

 

За какво ще се опитаме да говорим в дискусията:

Какво мотивира публиката да влезе в театъра и да гледа определено представление? Търсят ли се добавените стойности в театъра и какво всъщност може да се добави към театъра?

Как чрез правилна комуникация да се достигне до хората, които имат отношение към театъра, но не винаги имат време да посещават театрални представления?

Има ли Нов Ред, който социалните мрежи пишат и през който минава пътят към младата аудитория?

 

Това са малка част от въпросите, които ще зададем на участниците в дискусията – театрални хора, творчески личности от рекламния бизнес и представители на корпоративната сфера.