"Сън в съня"

Начален час
20:00

Локация
VERTIGO Tower

Трупа
Театър на сетивата София

Цени на билети

40 лв.

с предварителна резервация


СЪН В СЪНЯ – концерт-лабиринт за спящ оркестър

Възможността на група хора да сънува един ОБЩ сън е все още слабо изследвана (според някои нашият свят представлява подобен сън). В същото време състоянието на сомнамбулизъм, в което спящият проявява неподозирани в будността си качества винаги е предизвиквалo засилен интерес и е оставяло много неизяснени въпроси. 

Какво би се получило ако оркестър от музикални сомнамбули изпълни концерт за публика, стояща на ръба на съня? Къде ще ни отведе изследването на съзнанието, което се намира в дълбок покой, като в същия момент е напълно будно, осъзнато и активно? 

„Сън в съня” се готви да навлезе по-дълбоко в измерението отвъд думите, там където спонтанната музика рисува ефемерни звукови пейзажи в удивителна близост с голямата Тишина... Облечете се в безмълвие тишинавти. 
Потегляме на път!

„Сън в съня” представлява интерактивен концерт-лабиринт, осъществен при срещата на спонтанната live trance музика с метода на театъра на сетивата. Изследователският спектакъл е следващ експеримент в тази посока след успеха на „Пеперуда в камбана”, който бе осъществен в края на 2015 г. 
Като проект на Института за изследване на тишината и Театъра на сетивата София „Сън в съня” е разположен в пространството ОТВЪД ДУМИТЕ т.е. това е спектакъл създаден от тишинавти-артисти за публика от тишинавти. 

Спектакълът ще се осъществи в бизнес сградата VERTIGO (бул България 109)

ЦЕНА на БИЛЕТИ: 40 лв. след ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕЗЕРВАЦИЯ на http://sensorytheatresofia.com/?page_id=652